Охолоджений паску треба прибрати в прохолодне місце подалі від сонячних променів, попередньо прикривши його рушником. Якщо Ви плануєте зберігати паски довше 4 днів, то їх можна покласти в поліетиленові пакети або обгорнути рушником, а потім прибрати в емальовану каструлю. При такому зберіганні вони черствіють повільніше.
Замішуйте тісто на свіжих пресованих дріжджах. При використанні сухих дріжджів паски швидше черствіють. Готуйте паски в декоративних паперових формах – щільний папір допоможе зберегти м'яку випічку. Додатково захищає паски шар глазурі.
72 годин Зберігати готову паску рекомендується в холодильнику не більше 72 годин», – сказала Катерина Чердакова. Вона додала, що паску можна приготувати двома способами – без нагрівання сирної маси та за допомогою термічної обробки.