Як посмажити кров'яну ковбасу, щоб вона не лопнула?
Час приготування: 10 хв
- Нарізаємо кров'яну ковбасу кружальцями, цибуля – півкільцями.
- Нагріємо олію в сковороді, викладаємо ковбасу та цибуля.
- Солимо і перчимо на смак.
- Кожен шматочок ковбаси обсмажуємо з обох боків приблизно по 2 хвилини – так, щоб утворилася рум'яна хрустка скоринка.
Чим замінити кров у кров'яній ковбасі?
Рекомендовані способи застосування гемоглобіну: При виробництві зельців та кров'яних ковбас (заміна сирої крові): 1 частина гемоглобіну + 4 частини води є 5 частин сирої крові (без плазмової складової). Далі використовують типовий рецепт для кров'яних ковбас.