Актуальні поради Поради для дому Як зробити кров'янку на сковороді

Як зробити кров'янку на сковороді

Як посмажити кров'яну ковбасу, щоб вона не лопнула?

Час приготування: 10 хв

  1. Нарізаємо кров'яну ковбасу кружальцями, цибуля – півкільцями.
  2. Нагріємо олію в сковороді, викладаємо ковбасу та цибуля.
  3. Солимо і перчимо на смак.
  4. Кожен шматочок ковбаси обсмажуємо з обох боків приблизно по 2 хвилини – так, щоб утворилася рум'яна хрустка скоринка.

Чим замінити кров у кров'яній ковбасі?

Рекомендовані способи застосування гемоглобіну: При виробництві зельців та кров'яних ковбас (заміна сирої крові): 1 частина гемоглобіну + 4 частини води є 5 частин сирої крові (без плазмової складової). Далі використовують типовий рецепт для кров'яних ковбас.

Related Post

Сів голос як повернути швидкоСів голос як повернути швидко

Дихайте вологим повітрям – використовуйте зволожувач повітря або домашні пристрої для отримання пари. Допоможуть парові інгаляції та застосування небулайзера. Підтримуйте хорошу гідратацію організму: пийте багато води, теплий чай, молоко, але

Швидкість прогресування ВПЛ у рак: факти та порадиШвидкість прогресування ВПЛ у рак: факти та поради

Зміст:1 Як швидко ВПЛ призводить до раку?2 Скільки розвивається рак при ВПЛ?3 Як швидко прогресує ВПЛ?4 Як швидко розвивається рак шийки матки при ВПЛ? ВПЛ (вірус папіломи людини) є однією