Зберігайте креветки у домашній морозилці не більше 2 місяців.
Тут важливо не переплутати справжню ознаку зіпсованої креветки – на панцирі та лапках є чорні цятки, а після розморожування жахливий запах. Якщо ви бачите такі креветки, то їсти їх не треба.
От і все, креветки розморожені. Якщо мова йде про варено-морожені креветки, то вони готові до вживання відразу після розморожування. Але все ж таки рекомендуємо приготувати гарячий розсіл або прогріти їх в соусі на сковороді, щоб наситити смаком і додати апетитності.
4 місяці Заморожені креветки можуть зберігатися від 2 до 4 місяців, але термін зберігання у свіжому вигляді – всього близько 3 днів. У холодильнику їх прийнято тримати в нижніх секторах, де більше холоду. Також слід пам'ятати про сусідство і зберігати креветок окремо від інших продуктів, щоб останні не просочилися їх запахом.