Актуальні поради Українцям Як промити рис для супу?

Як промити рис для супу?

Скільки варити Мал в супі? Мал додають у суп одним із останніх інгредієнтів: за 20 хвилин до кінця варіння страви. При цьому Мал обов'язково слід промитищоб бульйон не став каламутним, а якщо суп передбачає короткий час варіння, то рис перед додаванням до суп можна зварити до напівготовності.

Упередження склеювання зерен Мал містить багато рафінованого крохмалю, який при варінні обволікає зернятко і створює на його поверхні клейстер. Така плівка не допускає проникнення води та олії всередину крупинок, що провокує їх склеювання.

Отже, перед варінням рис необхідно ретельно промити холодною проточною водою, доки вода не стане прозорою. Промийте Мал приблизно п'ять разів, щоб позбутися крохмалю. Будьте уважні: Мал для суші або різотто промивати не потрібно, після варіння він має стати клейким!

Related Post

Навіщо використовується діоксид кремнію?Навіщо використовується діоксид кремнію?

Діоксид кремнію застосовують у виробництві скла, кераміки, абразивів, бетонних виробів, для отримання кремнію, як наповнювач у виробництві гум, при виробництві кремнеземистих вогнетривів, хроматографії та іншому. Речовина активно використовується в будівництві,