Переконатися у необхідності мити заготівлю може кожен. Зробити це дуже просто: достатньо лише опустити сушені продукти у воду і залишити їх там на 20 хвилин. Миття фруктів можна поєднати із замочуванням або запарюванням. Останнє застосовується до родзинок, кураги, фініків.
31,1 т. Щоб отримати максимальну користь від вживання родзинок, його необхідно розмочувати у воді перед вживанням. Безсумнівно, сушений виноград володіє безліччю корисних властивостей. Однак щоб організм засвоїв більше вітамінів і мінералів з продукту, його рекомендується замочувати на 6-8 годин.
Коли тісто підросло вдвоє, додайте до нього цедру і родзинки з цукатами, вимісіть руками. Обережно частинами додайте збиті білки. Акуратно вмішайте їх у тісто руками. Поставте тісто підійти на 30 хв.
Рецепт відвару 100 г родзинок треба пропустити через м'ясорубку, залити 1 склянкою води і кип'ятити 10 хвилин на слабкому вогні. Потім процідити, родзинки віджати через марлю. Цей відвар приймати кілька разів на день. Навіть при пневмонії цим можна лікуватися.
Родзинки: користь і шкода для людини Калій в сухофруктах приводить в норму роботу серця, а в гіпертоніків ці ласощі сприятимуть нормалізації тиску. Родзинки рекомендують вживати після перенесеного інфаркту, при анемії продукт дає необхідне залізо і підвищує гемоглобін. Родзинки також добре діють на травлення.
Як правильно замочувати родзинки в ромі, вині, горілці перед випічкою? Як родзинки запарити, зробити м’яким для вживання? Відео: як родзинки помити?