Покрокове приготування:
- Поставте каструлю з водою на вогонь, посоліть до смаку, доведіть до кипіння.
- Після того, як вода закипить, зменшіть вогонь, всипте спіральки.
- Регулярно помішуйте блюдо.
- Варіть гарнір 8-9 хвилин.
- Злийте воду за допомогою кришки або дуршлагу.
Зверніть увагу, що бульйон не покриває макарони-спіральки. Варіть макарони на тихому вогні, помішуючи іноді. Через 10-15 хвилин макарони будуть готові, коли весь бульйон убереться в макарони.
Опустіть пасту в воду, що кипить, і повільно перемішайте. Доведіть пасту до кипіння. Паста аль денте вийде, якщо варити її 11 хвилин, періодично помішуючи та не накриваючи кришкою.