Щоб пиріжки вийшли рум'яними, необхідні виключно свіжі дріжджі. Перевірити їх можна, підготувавши невелику порцію опари, припудреної шаром борошна. Якщо через півгодини на тесті не з'являться тріщини – отже дріжджі поганої якості.
Оптимальний вибір – це гарне рафіноване масло з насіння соняшнику. Воно бюджетне та ідеально підходить для смаження. Якщо ви вважаєте, що краще вибирати оливкове, воно теж підходить. Однак пиріжки від цього кориснішими не стануть, тому що це випічка.
Перед випіканням Невеликі пиріжки, слойки та печиво готуються швидко, а значить їх краще змащувати перед запіканням. Перед тим, як ставити в духовку, її слід розігріти до потрібної температури. Тоді тісто рівномірно пропечеться, не опаде і не підгорить зверху.