Багато хто з нас звикли спочатку зчищати шкірку і потім нарізати м'якоть, видаляючи серцевину. У цьому випадку досить лише трохи пом'яти фрукт і зрізати лише нижню частину або верх, а після вже можна відламувати часточки.9 Mar 2019
Фрукти взагалі рекомендують є хвилин через 10-15 після їжі, бажано в першу половину дня та після сніданок. І в жодному разі не замінюйте свіжий ананас консервованим. Тому що отримаєте лише надмірну порцію цукру.
Їмо, використовуючи ніж та вилку. Якщо верхній покрив з скибочок ананаса не видалено, обрізаємо його вже на своїй тарілці. Зрізайте кірку доти, доки з плода не зникнуть коричневі крапки, оскільки погано очищений ананас може обпекти губи.
Покладіть ананас на дошці горизонтально, шефським ножем відріжте верхівку разом із листям (вона може знадобитися для прикраси), а потім дно. Встановіть ананас вертикально. Тим же ножем зріжте шкірку завтовшки приблизно 1 см, просуваючи ніж злегка по еліпсу, за вигином поверхні ананаса.