Дієтолог не рекомендує вживати інші продукти не лише за чотири години до, а й після вживання сала. "П'ятдесят грамів сала на один прийом їжі – це максимум", – попередила медик. Вона радить тонко нарізати сире сало, а потім вживати його із зеленню, зеленим огірком або листям салату.Sep 14, 2021
Сало – традиційна закуска, яка асоціюється у багатьох саме з обіднім або вечірнім прийомом їжі. Але фахівці радять вживати цей продукт саме вранці.
Сало потрібно вживати правильно – тільки в сирому вигляді та не більше 50 грамів. Адже тільки в сирому вигляді цей продукт має всі корисні властивості, про які відомо не одному поколінню українців.
— Сало багате вітамінами А, Е, мінеральними речовинами (калій, фосфор, мідь, селен, цинк та інші), а також поліненасиченими жирними кислотами омега-6, які сприятливо впливають на серцево-судинну систему, сприяють нормалізації рівня холестерину, важливі для обміну речовин, нормальної роботи мозку.