Пунш, грог або глінтвейн, приготований за класичним гарячим рецептом, краще подавати в посуді з товстими стінками, зробленими зі скла або глазурованої кераміки. Щоб напій якомога довше не остигав, бажано, щоб посуд накривався кришкою, або мав вузьке горло.Feb 18, 2020
У чим подають глінтвейн Гарячий алкоголь зазвичай подають у великих глиняних кружках або скляних келихах з ручкою. Звичайні склянки або келихи для вина не підійдуть – гарячий напій, і тримати їх його буде незручно.
Зима – найкращий час для глінтвейну. Ковток гарячого винного коктейлю зігріє, розслабить та підніме настрій. Його можна пити в гордій самоті за цікавою книгою, але краще – У колі друзів за приємною бесідою.
Виливайте вміст пляшки в керамічну чашку або невелику каструлю і нагрівайте на повільному вогні або мікрохвильовій печі градусів до 70-80.