Актуальні поради Українцям Як прискорити ферментацію чаю?

Як прискорити ферментацію чаю?

Іноді зібране сировини обприскують водою. Вологість уповільнює висихання листа і посилює та прискорює ферментацію. Через кілька годин процес ферментації улуну зупиняють швидкою обсмажуванням при температурі 100 градусів. Потім ще теплий м'який лист скручують і остаточно просушують.

Середній ступінь – 10-16 годин. Чай має легку кислинку, терпкий, аромат яскраво виражений. 3. Глибокий ступінь – 20-36 годин.

Скільки триває ферментація? На практиці процес ферментації (а це є процес бродіння) триває від 6 години до трьох діб.

Листя бажано в'ялити 10-12 годин при температурі повітря від 20 до 25 градусів та вологості близько 70%. Потім потрібно подрібнити їх у м'ясорубці, так можна отримати гранульований чай. Періодично можна перемішувати, щоб захистити від надмірного пересихання.

Related Post

Як розшифровується Бобкат?Як розшифровується Бобкат?

На російську мову bobcat перекладається як «Руда рись». У США, північноамериканських та європейських країнах назва Bobcat закріпилася за всіма компактними навантажувачами, незалежно від виробника, з чим сама компанія Bobcat намагається

Як убили божевільного короля?Як убили божевільного короля?

Ейріс наказав Джейме принести йому голову Тайвіна, а також звелів піроманту Россарту, який став новим правицею короля, спалити місто вщент за допомогою дикого вогню. Джейме Ланністер віроломно вбив короля ударом