У жодному разі не можна розморожувати ікру за кімнатної температури. Розморожуйте лише в холодильнику при температурі близько +5 градусів. Розморожуватиметься ікра буде близько доби (залежно від розміру шматка).Dec 20, 2015
Вже через 6 годинника ікра повністю розморозиться і буде готова прикрасити собою будь-яке свято.
Відразу діставати її з холодильника не можна, інакше при підвищенні температури ікринки полопаються, і ікра перетвориться на місиво. Після вилучення з морозильної камери, залиште тару на нижній полиці холодильника на десять-дванадцять годин, а потім ще на годину поставте на кілька полиць вище.
Розморожувати рибу, ікру і морепродукти на нижній полиці холодильника або в зоні свіжості в заводській упаковці, попередньо виклавши продукт у глибоку тарілку за 6-8 годин (якщо велика риба на добу) до приготування.