Актуальні поради Українцям Як правильно їсти розмарин?

Як правильно їсти розмарин?

Дуже важливо, що розмарин не втрачає свій аромат при тривалій тепловій обробці, тому його можна додавати при жарінні, гасінні або запіканні продуктів. Розмарин додають у соуси та супи, а особливо добре він підходить до страв із сиру. Декілька листочків розмарину можна додати до десерту.

Сирі гілочки розмарину можна повністю замочити в оцті, вині чи олії, щоб надати соусам та заправкам аромату розмарину. Освіжаючий сироп можна приготувати з свіжого розмарину, лайма або лимона та цукру. При смаженні на грилі можна покласти на вугіллі свіжу гілочку розмарину чи натерти нею продукти.

У народній медицині розмарин використовують при порушенні травлення, запорах, здутті живота та діареї. Фахівці стверджують, що протизапальні та стимулюючі властивості активних речовин розмарину допомагають регулювати рух їжі у шлунково-кишковому тракті.

Відвар із розмарину Залийте 2 чайні ложки подрібненого листя розмарину склянкою окропу. Через 20 хвилин кип'ятіння процідіть відвар. Приймайте тричі на день по 1 чайній ложці за 30 хвилин до їди. Засіб рекомендовано при серцевих болях, кольках, неврозах, як ліки від імпотенції та аменореї.

Related Post

Як дізнатися накручені підписники чи ні?Як дізнатися накручені підписники чи ні?

По-перше, порівняйте кількість вподобань із кількістю підписників. Якщо підписники реальні, то кількість вподобань становитиме приблизно від 3,5 до 15% від загального числа фоловерів. Якщо при 100000 фоловерів блогер набирає по

Як кавун впливає на кишечник?Як кавун впливає на кишечник?

То чи можна їсти кавун тим, хто страждає на гастрит? Гастроентерологи клініки “МЕДІК” вважають, що так. Адже організму, навіть за запальних процесів слизових оболонок шлунка, необхідно отримувати вітаміни, мінеральні речовини