Актуальні поради Українцям Як приготувати стейк?

Як приготувати стейк?

Найкраще використовувати олію, яка може витримувати високі температури: оливкова або рапсова. Олія не дає стейку пристати до сковороди або ґрат, дивлячись на чому ви його смажите. Також можна використовувати спеціальні маринади на основі олії.

Для домашніх кухонь сковорода-гриль – найочевидніший спосіб приготування. стейка: вона досить компактна і не дуже дорога У типової сковороди-гриль товсте дно, яке довго нагрівається та довго тримає тепло. Це дозволяє прогріти стейк до готовності без засмажування м'яса до чорного кольору.

Розігріваємо сковороду, змащуємо стейки маслом, ні в якому разі ні солимо і не перчимо! Кладемо стейк на розпечену сковорідку (гриль, мангал, барбекю). Обсмажуємо з кожного боку по 3 хвилини. Потім злегка зменшуємо вогонь і досмажуємо перевертаючи на 180 градусів 2-3 хвилини для отримання гарного малюнка.

Related Post

Як намалювати свої стікери у ТГ?Як намалювати свої стікери у ТГ?

Створіть необхідний розмір (ширина дорівнює 512 пікселів, а висота – не перевищувати цього значення). Вага картинки не більше 350 кілобайт Колірний простір RGB, так як використовуватимуться картинки тільки в програмі.

Навіщо Холелесан?Навіщо Холелесан?

Свідчення Холелесан хронічний некалькульозний холецистит. Дискінезія жовчовивідних шляхів. Хронічний гепатит (у складі комплексного лікування). May 3, 2022 Артишок Екстракт-Здоров'я капсули по 100 мг, 60 шт. Рафахолін-Ц таблетки, 30 шт. Аллохол