2 місяці Кістковий бульйон можна використовувати скрізь, де використовується м'ясний чи курячий бульйон, наприклад, у супах, підливах, соусах. Кістковий бульйон можна заморожувати та зберігати в холодильнику до 1-2 місяців та більше.
Більшість експертів рекомендують вживати вісім унцій кісткового бульйону, один-два рази на день. Це може бути білок кісткового бульйону, який використовується в таких рецептах, як супи, смузі або випічка, або просто бульйон, який ви п'єте як напій.
Відправити в морозильну камеру для зберігання при температурі мінус 18 градусів. Також, бульйон можна, можливо заморозити у вигляді цеглини – ця заготівля зручніша, тому що займає менше місця в морозильній камері. Можна зробити кілька таких цеглинок бульйону і скласти їх один на одного у морозилці.