відколюється, отже ви вибрали якісний продукт; відколоти маленький шматочок від продукту – найпростіша перевірка його якості, оскільки добре загартована морозива маса завжди щільної консистенції. … вкрите кристаликами льоду – отже, воно проходило повторне заморожування; смак у такого продукту вже зіпсований.Jun 2, 2019
Як довго зберігається морозиво у морозильній камері У середньому морозиво може зберігатися у морозильній камері до шести місяців. І навіть якщо на упаковці вказано термін придатності, експерти запевняють, що його можна відсунути на кілька місяців, якщо правильно зберігати десерт у морозилці.
Пломбір – із наповнювачем до 2 місяців, без нього – до 3 місяців; Сорбет, плодово-ягідне та фруктовий лід – 45 діб; Домашнє – у середньому до 2 тижнів; Торт-морозиво зазвичай багатий наповнювачами та залежно від їх кількості може зберігатиметься від 1 до 3 місяців.
Все залежить від вмісту жиру в морозивом. Чим вища жирність, тим повільніше морозиво буде танути, оскільки саме жир утримує вологу в загартованому стані. Тобто пломбір – вид морозива з найвищим вмістом жиру (від 12% до 20%) — танутиме повільніше, ніж вершкове та молочне морозиво.