Актуальні поради Українцям Скільки центнерів пшениці можна засипати в бункер

Скільки центнерів пшениці можна засипати в бункер

Серед зернових культур найбільш біологічно стійкими вважаються пшениця, овес (не голозерний), сорго і горох. Їх можна зберігати 10 -15 років.

Ціни зернотрейдерів на пшеницю сьогодні

Пункт доставкиЦінаКонтакти
Трансбалктермінал (ТБТ) Одеська, Чорноморськ5 900 грн б/нКонтакти
МТП Південний Одеська, Одеса5 700 грн б/нКонтакти
Колосівський елеватор Миколаївська, Токарівка5 450 грн б/нКонтакти
Новоодеська філія Нібулон Миколаївська, Зайве5 325 грн б/нКонтакти

Рекомендована вологість зерна злакових і зернобобових культур має бути 12-14%, олійних культур (з вмістом жиру 25-30%) – 10-11%, а при кількості жиру 40-50% їх вологість повинна бути в діапазоні 6-8%.

Визначення вологості зерна згідно ДСТУ полягає в вимірюванні лабораторними вагами маси насіння до та після сушки, яка відбувається з-за допомоги високоточної сушильної шафи. У підсумку кількість випареної води після сушіння становить відсоток вологості. Цей метод є найточнішим, тому його вважають арбітражним.

Існує кілька методів вимірювання вологи в культурах: Метод, який застосовується найчастіше у промисловості — гравіметричні вологоміри або сушильні шафи. Вони вимірюють масу зразка до та після сушіння. За підсумками кількість випареної вологи після сушіння є показником вологості.





2) 8 • 16 = 128 (ц) – пшениці можна засипати в бункер. Відповідь: у бункер можна засипати 128 ц пшениці. Завдання 4 Чи встигне Олеся прочитати за 2 год книжку, у якій 65 сторінок, якщо за 6 хв вона може …

Related Post

Як з'єднуються сталеві водопровідні труби?Як з'єднуються сталеві водопровідні труби?

З'єднання сталевих труб, Як правило, виконуються: зварним методом; різьбовим способом; фланцями.З'єднання труб фланцями щільність та надійність стику; здатність фланця приймати осьові зусилля під час проведення заміни трубопровідної арматури; простота монтажних

Як називають східні солодощі?Як називають східні солодощі?

Російська класифікація східних солодощів Приклади: Вірменський домашній хліб, Кураб’є бакинське (персидське), Кята́ (єреванська, карабаська), Мюта́ки шамахи́нські, Назу́к солодкий, На́н багдадський, Пахла́ва (здобна, листкова, сухумська), Трубочки (мигдалеві, горіхові), Шаке́р лу́ку́м, Шакер