Він же – тендерлойн або вирізка. Найніжніший, маленький і цінний відруб зі слабко вираженим смаком м’яса і зовсім без жиру.
рибая Мабуть, найпопулярніший стейк. Відмінною рисою рібая є його соковитість. Наявність жирових прошарків укупі з невеликим жиром збоку, так званим ” губою “, зробить ваш стейк неймовірно соковитим і таким, що тане в роті. Не дарма саме за зрізом рибая визначають ступінь мармуровості всієї туші.
стейк рибай Найпопулярніший стейк із мармурової яловичини – це стейк рибай. Роблять його з товстого краю бичка, який розташовується на спинній частині тварини. Таке м’ясо має тонкі волокна, тому готовий стейк виходить досить м’яким і соковитим. На рибаї всі вкраплення розподілені дуже рівномірно і найбільш виражені.