На 0,5 кг сметани його потрібно взяти 2 чайні ложки. Спочатку масу збивають до максимального загустіння, потім охолоджують в холодильнику, потім дістають майже готовий продукт, додають крохмаль і розмішують з високою швидкістю, поки продукт не буде «стояти» на перевернутої ложці.
Перевірений роками спосіб – це желатин. Це натуральний згущувач, що має відмінну репутацію. Для того, щоб підготувати желатин для згущення сметанного крему, треба висипати його в металеву миску, додати теплу воду, перемішати і залишити до розбухання.
Інгредієнти: жирна сметана (0,5 л), цукрова пудра або цукор (0,5 склянки), ванільний цукор (1 ст. л.).
Вершковий крем із сметаною💭 – вершки 33%-500мл – сметана 25%-200г. – цукрова пудра 4-5 ст. л Холодні вершки збити на маленьких оборотах до густоти, додати цукрову пудру та сметану, збивати 2-3хв. (якщо сметана рідка, то за допомогою марлі, прибрати зайву вологу) густойкремрецепт
Відправляємо сметану (обов'язково 20% жирність) в миску і збиваємо одну хвилину. Можна використовувати міксер, але якщо його немає, можна обійтися ложкою. Сметана повинна стати однорідною, легкої, повітряної і на її поверхні з'являться бульбашки.
Як збити сметану в піну? Інструкція приготування У каструлю влити сметану, всипати цукровий пісок, поставити каструлю на лід або холодну воду і збивати сметану з цукром до утворення густої …