В американців своє бачення вживання міцного спиртного. Найчастіше бурбон вони подають у поєднанні з содовою або льодом.. Це допомагає збалансувати смак віскі та зробити його м'якшим.
Бурбон не терпить суєти. Погрійте келих у долонях, розпробуйте аромат, потім зробіть ковток і трохи потримайте напій у роті для повноти сприйняття смаку. Після ковтка видихніть одночасно через рот і ніс. Відчуття відрізнятимуться залежно від міцності напою, терміну витримки та навіть бренду.
Заповнюйте келих напоєм лише на чверть, а після закінчення – нічим не закушуйте. Загальна температура для добре витриманого напою – кімнатна. Для цього достатньо погріти наповнену склянку в руці. Подібний вигляд бурбона прийнято пити у абсолютно чистому вигляді, нічим не розбавляючи.
Бурбо́н – Вигляд віскі, що виробляється в США з кукурудзи і має золотистий колір і довгий смак. Головне відмінність бурбона від віскі полягає в тому, що основною сировиною для виробництва бурбона служить кукурудза, а чи не ячмінь.