Пепсин яловичий, 1 г Пепсин яловичий широко застосовується в промисловому і домашньому сироварінні. Його додають, щоб молоко згорнулося, а з отриманого згустку потім готують сир, тверді сири, бринзу. Пепсин належить до сичужних ферментів – його отримують із залозистого відділу шлунка у телят і дорослої ВРХ.
MEITO / Пепсин , мікробіальний ренін, молокозсідальний фермент для м’яких сирів , 30 саше*1 гр. – купити в інтернет-магазині OZON зі швидкою доставкою
Ацидин-пепсин береться в розрахунку 1,5-2 таблетки на літр молока (зберігати пепсин слід у холодильнику). Спочатку товчемо таблетки і розводимо їх у половині склянки перевареної води кімнатної температури. Молоко в цей час підігріваємо до температури 35°С.