Класичний спосіб Ножем зробіть надріз навколо плодоніжки, потім потягніть за неї, злегка прокручуючи серцевину всередині перцю . Переверніть овоч зрізом донизу і кілька разів енергійно постукайте ним по столу, щоб випало залишкове насіння .
Як зняти шкірку з перцю
- рівномірно оберніть плоди фольгою;
- помістіть на 30 хвилин у духовку, розігріту до 250 градусів;
- дістаньте, розгорніть і дайте перцям охолонути;
- потягніть за шапочку перцю, витягніть середину з насінням;
- розгорніть овоч навпіл;
- акуратно потягуючи за край, зніміть шкірку.
Чистити від шкірки перець не потрібно, але перед приготуванням ретельно промийте під холодною водою.