Яловиче вим’я вирізняється з-поміж інших субпродуктів ніжною консистенцією і солодкувато-молочним присмаком, воно легко перетравлюється і засвоюється. Гурмани, яким доводилося не раз ласувати стравами з яловичого вимені, порівнюють його смак зі свинячим окостом, яловичою шийкою та яловичим язиком.
Яловиче вим’я – це делікатесний субпродукт із ніжною структурою та солодкуватим молочним присмаком. Вим’я легко засвоюється організмом, багате на колаген та еластин – білки, що входять до складу шкіри та волосся.
З мінералів у вимені переважають йод і сірка. У меншій кількості там є калій, кальцій, магній, натрій, йод і залізо. Основним плюсом м’яса з вимені є те, що воно, на відміну від свинячого окосту чи яловичої шийки, є більш дієтичним.
Вим’я – орган, утворений молочними залозами самок деяких ссавців тварин, наприклад, у жуйних, таких як корови, кози, свині, оленя, козулі. Розташовується вим’я в ділянці живота або паховій ділянці, складається з кількох часток. Кількість часток відрізняється в різних тварин.