Під час смаження горіхам завдається невелика шкода, руйнуються корисні ненасичені кислоти, які головним чином відповідають за підтримання на потрібному рівні артеріального тиску, гальмують процеси старіння. Якщо розглядати ситуацію з такої точки зору, то сирі горіхи більш корисні для здоров’я людини.
Обсмажуйте кеш’ю до румунський, постійно помішуючи, додайте оливкову олію і продовжуйте смажити горіхи ще пару хвилин. Олія допоможе розкритися смаку горіхів ще сильніше.
Смажений кеш’ю має чудовий солодкуватий смак. Зазвичай його смажать із сіллю, хоча і без солі він зберігає прекрасний натуральний аромат. Кеш’ю використовують у приготуванні різноманітних страв і кондитерських виробів, а так само з нього виготовляють густий і ароматний соус.