Як зберігати хаш? Якщо ви плануєте зберігати залишки супу, рекомендується перелити його в стерильний посуд та щільно накрити кришкою. Зберігатися хаш у холодильнику може ще кілька діб. Вживають його в гарячому вигляді, тому рекомендується розігрівати його перед безпосереднім споживанням.
Хаш може стати в нагоді і в інших ситуаціях, тим більше, що його можна заморозити і подавати в той момент, коли він буде затребуваний.
Бувають ситуації, що холодця приготовлено дуже багато і з'їсти його неможливо в межах терміну придатності. Тоді холодець краще заморозити. Для цього ємність із колодцем закривають кришкою і, для виключення вбирання сторонніх запахів морозилки, загортають у кілька шарів харчової плівки.
Правильно зварений холодець – продукти, рідина, час приготування, застигне за 6-7 годин.