Зберігати в поліетиленових пакетах не можна, інакше рибка задихається. Для зберігання бажано використовувати пергаментний папір. Для зберігання бажано використовувати герметичний контейнер, а краще відсік.. Справа в тому, що риба має стійкий специфічний запах, який швидко поширюється. May 1, 2020
При температурі від 0 до +5 ° C її можна зберігати до 30 діб, при температурі від 0 до -5 ° C – до 2 місяців. В'ялена риба також може зберігатися при мінусовій температурі. Оптимальна температура зберігання – від 0 до -8 °C. У цих умовах в'ялена риба з високим вмістом жиру зберігається 2 місяці, з низьким – 4 місяці.
Зберігати розморожену рибу можна не більше трьох діб. Головне завдання зберігання – не зіпсувати корисний продукт.
Термін зберігання замороженої в холодильнику риби
Продукт | t пов., °C | Термін зберігання риби |
---|---|---|
Риба гарячого копчення заморожена | від +3 до +6 | 48 год. |
від +2 до -2 | не більше 72 год. | |
від -10 до -12 | 21 добу. | |
-18 | 30 діб |