Сухе пісочне розсипчасте печиво чудово зберігається у відкритому вигляді – без усяких кришок та плівок – при кімнатній температурі. Термін – до місяця. Але для того, щоб у нього не потрапляв пил та інші сторонні предмети, краще все ж таки прикривати його кришкою.
Понад два дні можна, можливо зберігати бездрожжеве тісто для піци, млинець тісто на кефірі, пісочне і листкове тісто. Добре зберігається будь-яке дріжджове тісто якщо не було додано солодких компонентів. Якщо ви готуєте млинці, то заготівлю в холодильнику можна зберігати цілих 7 днів.
Оскільки готове дріжджове тісто не можна довго тримати в холодильнику, єдиний спосіб зберігати його на тривалий термін – це заморожування. У морозильній камері при температурі -15 … -18 ℃ воно може зберігатися протягом 2 – 3 місяців. Заморожувати краще нещодавно замішане тісто.