Актуальні поради Українцям Як варити курячі грудки на кістки?

Як варити курячі грудки на кістки?

Куряча грудка на кістки та зі шкірою приготується приблизно за 30 хвилин. Філе звариться за 20-25 хвилин, а якщо порізати його на шматочки – за 10-15 хвилин.

У киплячу воду опускаємо грудку, зменшуємо вогонь до середнього і після закипання варимо хвилин 10. А потім це важливо! – грудка повинна полежати в бульйоні щонайменше 15 хвилин, а то й зовсім – поки він не охолоне.

Час варіння курки залежить від способу приготування та розміру шматочків грудки. У каструлі куряче філе для салату рекомендується варити трохи більше 30 хвилин. У пароварці процес приготування м'яса займе 40 хвилин. У мультиварці філе вариться 30 хвилин.

Related Post

Як дізнатися свою абонентську плату а1?Як дізнатися свою абонентську плату а1?

Дізнатися тариф через оператора довідкової служби Набираємо номер 411, і натискаємо клавішу “Виклик” . Ви можете дізнатися свій тарифний план кількома способами: у додатку “Мій МТС”; в Особистому кабінеті; за