Вони забезпечують рівномірне підсмажування і збереження смаку та поживних речовин овочів; Випічка: Для приготування випічки, включно з пирогами, печивом і хлібом, рекомендується використовувати режим "4D-гаряче повітря", "Верхній/нижній нагрів", "Режим піци".
Скільки пекти пиріг в духовці з листкового тіста: великі вироби (08,-1кг) з листкового дріжджового тіста випікають 20-25 хвилин при температурі 230-250 °C; великі вироби (до 1,2 кг) з листкового бездріжджового тіста випікають від півгодини до години при температурі 230-230 °C.
У цьому режимі духовка використовує вбудований вентилятор для циркуляції гарячого повітря по всій камері, що забезпечує більш рівномірний розподіл жару. Режим конвекції зазвичай позначений піктограмою із зображенням вентилятора.
Щоб пироги, запіканки чи коржі на торти готувалися рівномірно, під деко з випічкою також ставлять миску з водою. Звичайно, можна використовувати ємність, яка підходить для запікання. Вода забере надлишок жару.
Випікати хліб треба 15 хв. при 230°С, потім зменшите температуру до 200°С і печіть ще 25 хвилин, хліб повинен добре зарум'янитися. Вийміть спечений хліб з духовки, вивільніть його з форми і постукайте по дну хліба – повинен бути характерний глухий звук. Це означає, що хліб добре пропікся всередині.
Дотримуючись цих порад, ви зможете легко і правильно випікати в електричній духовці улюблені страви та насолоджуватись їх …