Спосіб приготування: Заморожений або охолоджений продукт, не розкриваючи упаковку, довести до кімнатної температури. Локшину добре струсити й опустити в киплячу підсолену воду у співвідношенні 100 г продукту на 1 літр води. Варити, помішуючи 7-12 хвилин до готовності.
Щоб вироби не злиплися, можна влити в каструлю трохи рослинної олії. Готову локшину відкиньте на друшляк, щоб стекла зайва рідина. Якщо ви готуєте суп із локшиною, додавайте її за вказаний вище час до кінця варіння.
У середньому макаронні вироби варяться від 6-8 хвилин і більше, залежно від сорту та виду макаронів. Після того, як макарони зварилися, їх відкидаю на друшляк. Однак їх не рекомендується промивати водою, оскільки подібне промивання зменшує вміст вітамінів у них, а також негативно впливає на температурний режим.