Відповідь на це питання дуже проста – м'ясо потрібно різати тільки поперек волокон. Саме від цього залежить м'якість майбутнього шашлику, адже якщо ми перерізаємо волокна, вони втрачають свою жорсткість. Особливо це стосується шашлику з м'яса яловичини.
Як правильно нарізати м'ясо вздовж волокон чи впоперек?
Чому важливо різати м'ясо поперек волокон Роблячи це поперек волокон, а не вздовж, ви вкорочуєте їх. М'ясо стане м'якшим, його легко прожуватиме.
Як правильно нарізати м'ясо на шашлик свинина?
1:06Рекомендований кліп · 57 сек.Як правильно нарізати свинину на шашлик? М'ясний Магазин …Початок кліпа, що рекомендуєтьсяКінець кліпа, що рекомендується