Актуальні поради Українцям Як тушкувати свіжий шпинат?

Як тушкувати свіжий шпинат?

Шпинат їдять у свіжому вигляді, смажать, припускають на пару, гасять. Свіже листя додають у салати, закуски, бутерброди. Шпинат добре поєднується з м'ясом, рибою, яйцями, сиром, беконом, горіхами, полуницею, авокадо, руколою, кунжутом. З нього варять супи, роблять гарніри, начинки для пирогів та піци, смузі та соки.

Шпинат, часник, перець, сіль і трохи рослинної олії – ось все, що знадобиться для шикарної другої страви. Нарізаємо часник тонкими пластинками, засмажуємо в олії. Викладаємо промите листя шпинату, чекаємо на хвилинку і перемішуємо вперше. Взагалі, краще перемішувати кожну хвилину.

Вони здатні викликати гельмінтоз та аскаридоз. Саме тому дуже важлива обробка зелені: рослини слід промивати проточною водою чи навіть обдавати окропом, якщо їх вживатиме в їжу дитина. "Не треба їсти зелень величезними пучками, найкраще дослухатися свого організму, якщо він налаштований.

Related Post

Як запустити очищення друкувальної голівки?Як запустити очищення друкувальної голівки?

Відкрийте діалогове вікно Друк (Print) або Параметри сторінки (Page Setup). Натисніть кнопку Utility (Утиліти) , а потім натисніть кнопку Автоматична перевірка дюз і прочищення (Auto Nozzle Check and Cleaning). Дотримуйтесь

Як зверталися до людей у 17 столітті?Як зверталися до людей у 17 столітті?

“милостивий государ, милостива государиня” . Так зверталися до незнайомих людей, або в разі раптового охолодження чи загострення стосунків. Крім того, з таких звернень починалися всі службові документи. Так стали звертатися