Зберігати тортиллю у сухому місці, уникаючи різких перепадів температурипротягом 6 місяців з дати виробництва. Після розкриття упаковки слід помістити продукт в холодильник і використовувати протягом 4 днів.
Зберігати у сухому, прохолодному місці (захищати від спеки та температурних змін). Після відкриття зберігати у холодильнику та вжити протягом 4 днів. Термін придатності – 6 місяців.
Цей метод найкраще підходить, коли потрібно розігріти лише кілька коржів.
- Візьміть свою улюблену сковороду – чавунну або з нержавіючої сталі – та нагрійте її на середньому вогні. Олію я не використовую! …
- Покладіть по 1-2 коржі (залежить від розміру хліба та розміру сковороди) та нагрійте їх приблизно по 30-45 сек.
Jul 14, 2021
Тортілья є основою для багатьох страв (в основному, мексиканської кухні та текс-мекс), наприклад, енчілада, ентоматада, буріто, фахітас, такос, тостада, кесадилья, де в корж загортають різну начинку. Крім того, тортильяс часто подають замість хліба до інших страв (наприклад, до чилі кон карне).