Актуальні поради Українцям Як збити вершки пармалат 35?

Як збити вершки пармалат 35?

Якщо збивати вершки з цукром, краще додати цукрову пудру. 33-35%-е вершки збиваються швидко і цукор не встигає розтанути. Для 250 мл 33%-них вершків необхідно 30 г цукрової пудри. Якщо додати пудру перед збиванням, вершки можуть не збитися.

– час збивання – від 3 до 10 хвилин залежно від того, чим ви збиваєте (міксером чи віночком); – цукрову пудру або желатин додавайте в майже збиті вершки.

Варіант простий – за допомогою віночка. Збивати потрібно буде у великій мисці, а маленький віночок для цього не підійде. Найкраще працювати найбільшим віночком, що у вас є: так у вершки потрапить більше повітря, і вони зб'ються швидше.

Related Post

Як максимально швидко розморозити м'ясо?Як максимально швидко розморозити м'ясо?

Розморожувати м'ясо в мікрохвильовій печі Для цього шматок яловичини, свинини або птиці опускають у ємність, накривають тарілкою і ставлять у мікрохвильову піч на 3 хвилини в режимі розморожування. Потім шматочок

Як застосовується апатит?Як застосовується апатит?

Апатит є сировиною для виробництва фосфорних добрив, фосфору і фосфорної кислоти, його застосовують у чорній і кольоровій металургії, у виробництві кераміки і скла. Кому підходить апатит Астрологи наполягають на тому,