Актуальні поради Українцям Як називається вирізка із яловичини?

Як називається вирізка із яловичини?

Говяжа вирізка, філе — найкраща та найдорожча частина яловичої туші, що знаходиться в задньому підребер'ї. Це попереково-клубовий м'яз, бідна сполучною тканиною і майже не одержує за життя тварини фізичного навантаження, тому дуже ніжна.

Вирізка (прямітіна) знаходиться в задньопоперековій частині туші тварини, є поперековою м'язовою тканиною, розташована над нирками вздовж поперекових хребців.

Вирізка може бути свинячою, яловичою або баранячою. Вирізку одержують із внутрішньої частини оковалка, вирізаючи смужки м'яса з внутрішньої сторони. Вирізка – найніжніша частина м'ясної туші, в кулінарії її використовують цілком або в нарізаному вигляді.

Як вибрати яловичу вирізку?

  1. Структура м'яса має бути пружна, але набагато м'якша, ніж у інших частин відрубів яловичини.
  2. Рівномірний колір по всій поверхні
  3. Відсутність слизу на м'ясі

Related Post

Як зрозуміти термін дії патенту?Як зрозуміти термін дії патенту?

Перевірити строк дії патенту іноземного громадянина можна за допомогою квитанції про сплату ПДФО іноземцем . Для того щоб визначити кількість місяців дії патенту, потрібно подивитися скільки фіксованих платежів було сплачено

Як дізнатися баланс на рахунку?Як дізнатися баланс на рахунку?

— Баланс рахунку – це фактичний залишок коштів на рахунку станом на конкретну дату. Для розрахунку балансу Необхідно від початкового залишку коштів відняти всі витрати і додати надходження. Одним із

Як турбіна збільшує потужність двигуна?Як турбіна збільшує потужність двигуна?

Чим більше вихлопних газів потрапляє в турбіну, тим швидше вона обертається і тим більше додаткового повітря надходить у циліндри, тим вища потужність.Jun 5, 2007 Практика показує, що зі збільшенням наддуву