Для цього слід виконати такі умови:
- З часу випічки має пройти щонайменше 10-12 годин. …
- Випічку слід загорнути в харчову плівку, щоб упаковка вийшла герметичною.
- Відправити у морозильне відділення.
- У замороженому стані коржі можуть бути без втрати якості до одного місяця.
У холодильнику Цей час потрібен коржам, щоб дозріти. Якщо вам потрібно, щоб основа для торта полежала ще трохи, досить просто залишити її в холодильнику. При температурі від -2 до -4 ОС заготівля залишається свіжою до 5 діб. Після цього вона почне втрачати смак, може вкритися пліснявою.
Як правильно зберігати бісквіт Після випічки бісквіт потрібно дістати з форми та добре охолодити. Робити це краще на спеціальній решітці. Після того як бісквіт повністю охолонув, його необхідно загорнути в харчову плівку та прибрати в холодильник.