Актуальні поради Українцям Як коптити рибу в домашніх умовах без коптильні?

Як коптити рибу в домашніх умовах без коптильні?

На дно металевої пательні (бажано алюмінієвої) покладіть просочену тріску, щоб невелика кількість води разом із тріскою покривала дно. Головне – лише покрити дно сковорідки, щоб не було шарів тріски, інакше буде занадто багато диму. Правильна кількість тріски вироблятиме потрібну кількість диму.

Під час холодного копчення оброблену рибу солять 12-16 годин, підсушують, трохи підв’ялюють, відрізають голову, підвішують за хвіст і коптять у диму в діжці 1-3 доби при температурі 30-40 °С. Засолювання риби для холодного копчення робиться таким самим, як якби рибу хотіли зав’ялити.

Як коптять рибу гарячого копчення покроково

  1. Висушити. Для цього її слід обдати інтенсивною парою. Так зникне зайва волога. Буде потрібно 15-25 хвилин, щоб рибка була повністю висушена.
  2. Прокоптити. Необхідна температура – 80-90 градусів. Більше ставити не слід, інакше м’ясо почне підгорати.

Related Post

Як перевірити ремінь генератора на знос?Як перевірити ремінь генератора на знос?

Головна ознака – це поява свисту, що з'являється під час подачі навантаження на електрику машини (наприклад, коли вмикаються фари). Якщо двигун заведений, а при натисканні на педаль газу чується свист,

Як відбувається вибух під час витоку газу?Як відбувається вибух під час витоку газу?

Основною причиною вибухів побутового газу є порушення вимог правил безпеки під час експлуатації газових приладів. Зазвичай витікання газу відбувається в результаті пробою гнучкого шланга, що з'єднує газопровід з плитою або

Як заповнити дефіцит глутатіону?Як заповнити дефіцит глутатіону?

Підсилити вироблення глутатіону допомагають і продукти, багаті на цистеїн, наприклад, курка, індичка, йогурт, сир, яйця, насіння соняшника. Для ослаблення симптомів захворювань верхніх дихальних шляхів лікарі рекомендують застосовувати ацетилцистеїн, який підвищує