Нагріти духовку до 45 ° і поставити в неї горіхи на 3:00. Дверцята духової шафи повинні бути злегка відкриті для доступу свіжого повітря. Через 3 години температуру підвищити до 70°С та тримати горіхи в духовці ще близько півгодини. Дістати горіхи з духовки і залишити на повітрі до повного остигання.Oct 12, 2020
на 1 склянку горіхів Візьміть 2 склянки води та 1 чайну ложку рожевої гімалайської солі, замочіть горіхипотім промийте. Якщо на горіху залишилася шкірка – позбавтеся її, потім висушіть в сушінні, дегідрат або духовці на невеликому вогні. Якщо замочувати горіхи у гарячій воді, шкірка зніметься набагато легше.
Перший крок для сушіння – це відібрати зрілі плоди. Потім всі відібрані плоди в шкаралупі розкласти на деко і поставити в попередньо розігріту духовку. Прогрітою вона має бути до 90°С, а горіхи сушитись приблизно 2-2,5 години в залежності від розміру.
3 спосіб. Для нього горіхи шеф виклала рівним шаром на лист, застелений папером для випічки, і прибрала в розігріту до 180 °С духовку. Через 5 хв. деко висунула і горіхи перемішала. Потім перевіряла їхню готовність кожні 2-3 хв.