Актуальні поради Українцям Як правильно приготувати юшку з щуки?

Як правильно приготувати юшку з щуки?

Щоб надати страві неповторний смак і аромат, потрібно додавати зовсім небагато додаткових інгредієнтів: моркви, картоплі, петрушки, лаврового листка, перцю горошком, солі та цибулі, інакше бульйон може втратити свій рибний аромат. Всі овочі для юшки слід нарізати великими шматками.

Коли картопля закипить, додати рибу. Варити 15 хв. 3Додати моркву. Потім додати цибулю (можна цибулю і моркву попередньо обсмажити).

Юшка з йоржів на обід Подивилася рецепти, обрала один із поширених старовинних рецептів, який говорить: «Єршей не чистять, а тільки потрошать ножицями, залишаючи на тушках луску з слизом, що її покриває. Разом з нутрощами, що виймаються, легко відокремлюються і зябра. Найдрібніших йоржів зовсім можна, можливо не потрошити.

Related Post

Що краще для авто рідке скло чи керамікаЩо краще для авто рідке скло чи кераміка

Вибір між рідким склом та керамікою залежить від індивідуальних потреб та уподобань власника автомобіля. Якщо вам потрібен базовий захист, то рідке скло може бути найкращим рішенням. Якщо вам потрібен більш

Як визначити розмір за мірками?Як визначити розмір за мірками?

Для визначення розміру одягу потрібно виміряти: Вимірювальна стрічка повинна проходити по лопатках, пахвами і точках грудей. Обхват талії – обхват природної лінії талії між клубовими кістками та нижніми ребрами, при

Як здати залізничний квиток куплений на туту?Як здати залізничний квиток куплений на туту?

Здати квиток ви можете у будь-якій касі вокзалу. Якщо на вокзалі є окрема каса повернення, краще звернутися туди. При собі необхідно мати: документ, що засвідчує особу, на яку було оформлено