Актуальні поради Українцям Як скласти калькуляцію страв?

Як скласти калькуляцію страв?

Які існують етапи калькуляції

  1. Визначають страви, куди потрібно виконати розрахунок;
  2. Ґрунтуючись на рецептах кожної страви, визначають витрату продуктів на одну страву;
  3. Визначають закупівельну ціну інгредієнтів;
  4. Розраховують ціну готової страви.

Sep 24, 2021

Найпростіший спосіб обчислення – підрахувати, скільки смакових добавок потрібно для приготування. порцій, а потім розділити цю кількість на 10, щоб отримати масу і вартість, відповідні однієї порції.

У найпростішому варіанті вона виглядає так:

  1. Повна собівартість = сума витрат за виробництво + Витрати реалізацію. …
  2. Собівартість реалізованої продукції = повна собівартістьсобівартість непроданої продукції.

Related Post

Як довго гоїться келоїдний рубець?Як довго гоїться келоїдний рубець?

У більшості випадків стабілізація келоїдного рубця настає через рік-два після прояву. З'являється келоїдний шрам через 1-3 місяці після травми і може продовжувати зростати до 2 років. Потім його стан стабілізується,

Які полімерні матеріалиЯкі полімерні матеріали

Полімерні матеріали поділяються на термопластичні і термореактивні. Перші при нагріванні плавляться, а при охолодженні тверднуть. І хоч це не супроводжується реакціями і при повторному нагріванні вони повертаються у пластичний стан,