3 днів – без холодильника, при кімнатній температурі, бісквіт слід зберігати близько 3 днів; – Зберігання в холодильнику при температурі + 4 ° С – не більше 5 днів; – бісквітний торт, залежно від начинки може зберігатися близько 3 днів. Зберігати бісквіт після випічки можна також у морозилці.
Після того, як готовий бісквіт остудився, його можна, можливо загорнути в харчову плівку та відправити в холодильник на ніч. Таким чином, волога всередині бісквіту рівномірно розподілиться, бісквіт не кришиться, його можна, можливо буде розрізати на кілька коржів, і смак його стане набагато кращим.
Після приготування бісквіт завжди рекомендується відправити у холод на 6-12 годин. Цей час необхідний коржам, щоб дозріти. Якщо вам потрібно, щоб основа для торта полежала ще трохи, досить просто залишити її в холодильнику. При температурі від -2 до -4 ОС заготівля залишається свіжою аж до 5 діб.