Готову макову начинку рекомендується зберігати у холодильнику не більше 10 днів. Для різноманітності смаку до неї можна додати горіхи або ягоди. Але не всі знають, як зробити смачну макову начинку для пирогів та булочок. Адже звичайний мак, який можна купити у магазині у сирому вигляді у випічку не додають.
Умови зберігання: від +2˚С до +10˚С та відносної вологості повітря не більше 75%. Термін придатності: трохи більше 6 міс. від дати виготовлення. Відкрита заводська упаковка зберігається у холодильнику не більше трьох діб.
Якщо не збираєтеся використовувати макову масу відразу, в холодильнику можна зберігати її до тижня часу, а в морозильної камери до року.
Термін придатності та умови зберігання: З моменту відкриття оригінальної упаковки та часткового використання, продукт зберігати у щільно закритій упаковці при температурі від -5°С до +10°С не більше 30 діб.