Завдяки унікальній формі «гнізд» такі макаронні вироби дозволяють приготувати оригінальну та смачну страву порційно. «Тальятелле» та «Капелліні» – Знахідка для гурманів. Апетитна паста ідеальна для запікання, наприклад, з баклажанами, фенхелем та грибами або з морепродуктами та сиром.
Макарони (гнізда) – довгі макаронні вироби, покладені у формі гнізд. Найчастіше вони виготовляються із твердих сортів пшениці. Також ці макаронні вироби мають іншу назву – тальятелле (італ. tagliatelle, від дієслова tagliare (тальяре) – різати).
Ріжки (італійською Elbow macaroni) – загнуті порожні ріжки, які традиційно використовують для приготування macaroni cheese. Руот (італійською Ruote) макаронні вироби у формі коліс від віза.
ОРР/СРР, ОРР/РО, ОРР/ОРР — це найпоширеніші комбінації для фасування. макаронних виробів від 0,5 до 1кг. Такі матеріали міцні, стійкі до проколу, герметичні. Зовні мають підвищену прозорість, блиск. Відмінно тримають форму пакета, стабільні при термічному зварюванні на автоматичних фасувальних машинах.