Розморожувати листкове тісто треба в холодильнику (до 10 годин), якщо немає часу – при кімнатній температурі (до 3 годин). Але тоді на нього треба обережно натискати кожні 15-20 хвилин.
За більшої потужності тісто почне запікатися і сформувати з нього будь-які вироби стане неможливо. Для розморожування достатньо 5 хвилин із одним перевертанням. Правильно розморозивши тісто, ви зможете легко зробити з нього все, що задумали, і будете задоволені результатом.
Тісто Філло можна розморозити або при кімнатній температурі в закритому пакеті, щоб воно не втратило вологу, або в мікрохвильовій печі (попередньо діставши його з упаковки) в режимі «розморожування» при потужності 600W протягом 2 хвилин.
Робочу поверхню, на якій ви будете розкочувати тісто, добре посипте борошном. Розкочуйте тісто обов'язково в одному напрямку, аби не пошкодити його структуру. Якщо тісто треба порізати на шматочки, робіть це гострим ножем, щоб тісто не чіплялося за ніж і не зіпсувалася форма виробів.
Найпростіший спосіб розморозити морозилку Візьміть його, включіть на гаряче повітря і піднесіть до морозилки, направляйте струмінь гарячого повітря 10 хвилин, потім дайте холодильнику трохи постояти.
Ще один доступний і простий рецепт. На відміну від класичного займе набагато менше часу. Інгредієнти: 1. 250 мл молока 2. 500 г борошна 3. 5 г дріжджів 4. 1 стол. л. солі 5. 2 …