– 4-5 годин – боби (квасоля, горох), дичину, оселедець, смажене м'ясо. – 5-6 годин – гриби, шпик.
Тому оселедець і заведено додатково вимочувати. Робити це треба достатньо довго – щонайменше 6 годин. Після цього рідину замінюють новою і знову занурюють всередину рибу. Оптимальний час замочування становить 12-18 годин.
Фрукти і ягоди: ананас — 40-60 хв; апельсин — 30 хв; банан — 45-50 хв; виноград — 30 хв, вишня — 40 хв; грейпфрут — 30 хв; груша — 40 хв; ківі — 20 хв; персик — 40 хв; яблуко — 40 хв.
Найдовше перетравлюються різноманітні горіхи, наприклад, мигдаль, ліщина чи грецькі горіхи. На повне перетравлення цих продуктів організм витратить від 2,5 до 3 годин. Нагадаємо, раніше сайт "Здоров'я" писав про те, що допоможе покращити травлення.
Якщо оселедець пересолений: що робити Спосіб перший: молоко. Треба занурити філе риби в молоко і потримати не менше п'яти годин, кожні півтори години змінюючи молоко. Після цього шматочки оселедця треба помити водою – і можна сміливо їсти. Спосіб другий: оцет і вода.
Щоб прибрати з риби зайву сіль, занурте її на певний час в рідину. В даному варіанті буде звичайна вода. Цей метод …