Будемо сушити при температурі 100-120 градусів одну годину. За годину зменшуємо температуру до 50-60 градусів. При цій температурі продовжуємо підсушувати легке у духовці ще приблизно 3 години. Сушене легке для собаки в результаті у вас має вийти зовні досить хрустким, а всередині трохи м'яким.
Перед нарізкою легке необхідно заморозити у морозилці на пару годин, Легше різати. Ріжу шматочками 5*5 см. завтовшки 1-1,5 см. сушу при 60 0С 15-16 годиндо стану сухариків.
Сушені Сухожилля Перед приготуванням потрібно ретельно їх промити, потім відправити в дегідрат або викласти на грати або деко і відправити в духовку на півгодини, виставляючи температуру 160 градусів. Потім приблизно через півгодини температуру потрібно знизити до 90-100 градусів і залишити ще на 1,5-2 години сушитися.