Актуальні поради Українцям Як убивають тварин для кошерної їжі?

Як убивають тварин для кошерної їжі?

Вибій виконується розсіченням трахеї, стравоходу, загальної сонної артерії, яремної вени і блукаючого нерва одним швидким рухом дуже гострого клинка (халеф), яким діє висококваліфікований шохет.

Забій худоби на бійнях проводиться поетапно:

  • По жолобах тварин відправляють на завод. …
  • Для забою використовують пістолет із металевим стрижнем. …
  • Панель стійла відкривають, та тварина підвішують на гачок за задні ноги.
  • Гостро заточеним ножем перерізають трахею для знекровлення туші.

При кошерному у забої худоби використовують рівний і гострий ніж, у якого немає навіть дрібних зазубрин. Ніж забійника повинен не рвати органи, а плавно розрізати їх. Довжина ножа повинна бути вдвічі більша за діаметр шиї тварини, яка ріжуть. Кошерний забій худоби (шхіта) не повинен перериватися.

Технологія забою великої рогатої худоби включає: оглушення, забій та знекровлення худоби, зйомку шкіри, відділення голови, нижніх частин кінцівок, видалення внутрішніх органів, поділ (розпилювання) туші на напівтуші або четвертини, зачистку, таврування та зважування.

Related Post

Як зробити ендоскопію шлунка?Як зробити ендоскопію шлунка?

Середня вартість гастроскопії: 2000 руб. Оскільки дослідження триває в середньому 5-10 хвилин однієї обробки анестетиком вистачає на всю процедуру. В окремих випадках лікар призначає загальну анестезію. Перед ЕГДС пацієнта вводять

Як правильно наносити Кандид дитині?Як правильно наносити Кандид дитині?

Спосіб застосування та дози 10-20 крапель (0.5-1 мл) препарату Кандид наносять на уражені ділянки ротової порожнини 3-4 рази на добу, бажано за допомогою ватної палички. Поліпшення стану настає зазвичай на