Спосіб приготування:
- Змішайте сіль, цукор та перець.
- Очистіть черевці від шкірки, промийте та просушіть рушником.
- Натріть черевці сумішшю солі, перцю та цукру.
- Загорніть черевці у фольгу або паперові рушники.
- Залишіть засолюватися протягом доби.
- Перед вживанням прополосніть.
Oct 1, 2018
Для засолювання черевців сьомги в домашніх умовах знадобляться: черевці сьомги, сіль, цукор і чорний мелений перець. З'єднати спеції та добре натерти кожен рибний шматочок. Перекласти у пластикову чи скляну ємність, щільно закрити кришкою. Забрати в холодильник на пару годин.
Склад та корисні властивості У ній міститься багато мікроелементів: залізо, калій, кальцій, магній, молібден, нікель, натрій, хром, фтор, цинк, хлор, фосфор. І основні вітаміни: РР, А, З, В1, В2. У наших магазинах черевці сьомги продають свіжі чи заморожені, солоні чи копчені.