Найкраще скляною пляшкою відбивається м'ясо курки. Качалку потрібно загорнути в харчову плівку і починати відбивати м'ясо. Також з легкістю відбити м'ясо допоможе товкачка для картопляного пюре. На якій поверхні краще не відбивати м'ясо Дерев'яні кухонні дошки добре вбирає вологу, у тому числі й м'ясний сік.
Для чого потрібно відбивати м'ясо Процес відбивання м'яса допомагає розм'якшити його волокна, завдяки чому воно залишається м'яким після приготування. Крім того, відбивання дозволяє збільшити його площу.
Якщо м'ясо задихнулося в пакеті, і запах не сильний, його можна врятувати так: Вимочити у холодній воді з ложкою оцту протягом години, після чого обполоснути. Вимочити в лимонному соку або вині протягом години. Якщо шматок великий, його слід розрізати на частини.
Качалка для тіста Качалку потрібно загорнути в харчову плівку і починати відбивати м'ясо. Також з легкістю відбити м'ясо допоможе товкачка для картопляного пюре. На якій поверхні краще не відбивати м'ясо Дерев'яні кухонні дошки добре вбирає вологу, у тому числі й м'ясний сік.
На літр води беруть чверть склянки хлориду натрію та чайну ложку цукру. Курку кулінари радять вимочувати в такому розсолі 20-30 хв., а от свинину – 3-4 години. Але все залежить від ваги. Так, півкіло свинини достатньо потримати 60 хв.
Якщо м'ясо задихнулося в пакеті, і запах не сильний, його можна врятувати таким чином: Вимочити у холодній воді з ложкою оцту протягом 1 год, після чого ополоснути. Вимочити в лимонному соку або вині протягом 1 год. Якщо шматок великий, його слід розрізати на частини.
Як швидко відбити м’ясо; Крок Опис; 1: Виберіть шматок м’яса для відбивання. 2: Покладіть шматок м’яса на обробну дошку. 3: Використовуйте молоток для відбивання м’яса. 4