Навіщо кухарі вводять до складу інгредієнтів крохмаль? Секрет досить простий: завдяки даному компоненту текстура запіканки стає більш легкою та повітряною.. Страва приємно тане в роті, тому від десерту неможливо буде відірватися. Цей інгредієнт кухаря використовують замість пшеничного борошна або манної крупи.
Крохмаль додається в десерти та випічкуоскільки він добре вбирає вологу і надає бісквіту легкість, пухкість і легкість.
Розтерти сир зі сметаною (якщо сирна маса, то цей пункт пропустити). Додати яйця, сіль, ванільний і звичайний цукор, також розпушувач.
Як і у випадку із сирниками, для запіканки підійдуть висівки, крохмаль, сухарі для панірування, мелена крупа, вівсянка або «Геркулес». За бажання можна приготувати запіканку з ягоди або фрукти. Вони також можуть послужити заміною манке. Наприклад, бананове пюре славиться непоганими зв'язуючими властивостями.